Κλειστά τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Σύνδεσμοι-Φορείς

Κλειστά τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Συμμόρφωση Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με τα έκτακτα μέτρα της Πολιτείας για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωναϊού

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού που έχει λάβει η ελληνική Πολιτεία, για την περίοδο από 16 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, θα έχει κλειστά τα γραφεία του.

Ως εκ τούτου, όπως ενημερώνει, δεν θα είναι εφικτή η τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματεία του Ομίλου στον τηλ. αριθμό 210 6140823, κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η ηλεκτρονική επικοινωνία με τον Όμιλο συνεχίζεται κανονικά και αδιάλειπτα μέσω του e-mail [email protected], όπως και στο κινητό τηλέφωνο 6988 032900.

«Με την ελπίδα ότι η εθνική αυτή κρίση θα ξεπεραστεί σύντομα με τις λιγότερες δυνατές ανθρώπινες απώλειες, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις για την πατρίδα μας, ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων θα επιστρέψει στην κανονικότητα και σε πλήρη λειτουργία» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet