Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ: Μία έντονη νεροποντή μετέτρεψε τη μετακίνηση των πολιτών σε μία επικίνδυνη διαδικασία
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Σύνδεσμοι-Φορείς

Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ: Μία έντονη νεροποντή μετέτρεψε τη μετακίνηση των πολιτών σε μία επικίνδυνη διαδικασία

Ότι «μία έντονη νεροποντή αρκούσε για να μετατρέψει τη μετακίνηση και τους ρυθμούς της καθημερινότητας στο Λεκανοπέδιο σε μία επικίνδυνη διαδικασία για τους εργαζόμενους, τους κατοίκους και τους μαθητές σειράς Δήμων» επισημαίνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ.

Ειδικότερα, η Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ αναφέρει:

«Πλημμυρισμένοι δρόμοι, υπόγεια, κτήρια και σχολεία, υπόγειες διαβάσεις που έχουν μετατραπεί σε “ποτάμια”, διακοπές ρεύματος και άλλα τραγικά εν έτει 2023, συνθέτουν την άθλια εικόνα που ζούμε άλλη μια φορά στην Αττική.

Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία της Αττικής βρίσκονται ξανά στο ίδιο έργο θεατές, εξαιτίας της απουσίας βασικών υποδομών Πολιτικής Προστασίας. Αυτές είναι οι συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και τα άλλα κόμματα που έχουν κυβερνήσει ή επιδιώκουν να ξανακαθίσουν στους θώκους της διαχείρισης της πολιτικής που αφήνει απροστάτευτο το λαό από καιρικά φαινόμενα- και όχι μόνο- γιατί αντιμετωπίζει την προστασία της ζωής και της περιουσίας του ως κόστος.

Από την πρώτη στιγμή οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αττική κάνουν παρεμβάσεις για να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας από τη βροχόπτωση.

Κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμοι απαιτείται εδώ και τώρα να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μη δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα, δεδομένου ότι η βροχόπτωση προβλέπεται να συνεχιστεί και το υπόλοιπο της μέρας.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αττική, να βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε σε όποια περίπτωση χρειαστεί να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια, όπως άλλωστε έχουν πράξει ξανά, γιατί και η πρόσφατη πείρα δείχνει ότι “μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet