Μαθητική αναδάσωση στη Νταού Πεντέλης από τον ΣΠΑΠ
Σύνδεσμοι-Φορείς

Μαθητική αναδάσωση στη Νταού Πεντέλης από τον ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με την 6η Δράση Αναδάσωσης (Μαθητική) για το 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:00 π.μ. στην περιοχή της Νταού Πεντέλης.

Στην Αναδάσωση θα συμμετέχουν μαθητές από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία. Θα συμμετέχουν, επίσης, δασοπρόσκοποι, εθελοντές, ευαισθητοποιημένοι πολίτες, σύλλογοι και φίλοι του Πεντελικού.

Καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στην αναδάσωση ο Σύνδεσμος επισημαίνει:

Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρούς μας φίλους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σημείο συνάντησης: Είσοδος Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 8033622 και 210 6131461.

6η Αναδάσωση (Μαθητική) στο Πεντελικό
για το 2019 από τον ΣΠΑΠ / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet