Με 30 εργαζόμενους και εθελοντές συμμετείχε ο ΣΠΑΠ στον εθελοντικό καθαρισμό στον Σχινιά
Σύνδεσμοι-Φορείς

Με 30 εργαζόμενους και εθελοντές συμμετείχε ο ΣΠΑΠ στον εθελοντικό καθαρισμό στον Σχινιά

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διήμερη δράση εθελοντικού καθαρισμού του Εθνικού Πάρκου Σχινιά – Μαραθώνα.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη. Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βλάσση Σιώμο, συμμετείχε στην διήμερη αυτή δράση με 30 εργαζομένους και εθελοντές και κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Βασικός στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν να καθαριστεί το πευκοδάσος του Σχινιά από σκουπίδια, χόρτα και κλαδιά, προκειμένου να παραδοθεί ένα καθαρό, ασφαλές και όμορφο περιβάλλον στους επισκέπτες του.

Μετά την ολοκλήρωση της δράσης ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία  και μεγάλη προσέλευση ευαισθητοποιημένων πολιτών και εθελοντών η διήμερη δράση εθελοντικού καθαρισμού του Εθνικού Πάρκου Σχινιά – Μαραθώνα.

»Η υποστήριξή μας σε αυτή τη δράση, η οποία ήταν μια πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής Γεωργίου Πατούλη, ήταν φυσικά δεδομένη, καθώς ο Σύνδεσμός μας είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβαλλοντικών δράσεων.

»Υποστηρίξαμε λοιπόν αυτή τη δράση με όλες μας τις δυνάμεις και όλα τα μέσα που διαθέτουμε, με μηχανολογικό εξοπλισμό, εργαζομένους και εθελοντές μας.

»Σκοπός μας ήταν να συνδράμουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να καθαριστεί το πάρκο του Σχινιά, να κοπούν ξερά χόρτα, να απομακρυνθούν κλαδιά, σκουπίδια και οποιοδήποτε άλλο εύφλεκτο υλικό, έτσι ώστε να παραδώσουμε ένα χώρο ασφαλέστερο και καθαρότερο, για να μπορούν να τον απολαύσουν  οι επισκέπτες του.

»Πιστεύω ότι  καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό τον σκοπό μας.

»Ο Σύνδεσμός μας θα βρίσκεται πάντα παρών και θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις αντίστοιχες περιβαλλοντικές δράσεις.

»Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος επίσης από τη συμμετοχή των ευαισθητοποιημένων πολιτών  και των εθελοντών που παρευρέθησαν και τις δύο μέρες εδώ και βοήθησαν την προσπάθειά μας.

»Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους αυτοδιοικητικούς συναδέλφους μου Α’ και Β’ βαθμού , τους φορείς, τους εργαζομένους και εθελοντές του ΣΠΑΠ για τη μαζική συμμετοχή τους και τη συνδρομή τους στη δράση αυτή.

»Τέλος θα ήθελα  να συγχαρώ το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την πολύτιμη βοήθειά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet