Ν. Καλαντζής: Να τοποθετηθούν ελληνικές σημαίες έξω από κάθε σπίτι στον Γέρακα, την Παλλήνη, την Ανθούσα και την Κάντζα
ΟΤΑ

Ν. Καλαντζής: Να τοποθετηθούν ελληνικές σημαίες έξω από κάθε σπίτι στον Γέρακα, την Παλλήνη, την Ανθούσα και την Κάντζα

Με μήνυμά του ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, Νεκτάριος Καλαντζής, προτρέπει όλους τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης να τοποθετήσουν ελληνικές σημαίες έξω από κάθε σπίτι στον Γέρακα, την Παλλήνη, την Ανθούσα και την Κάντζα.

«Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο την οποία περνά η πατρίδα μας, εμείς έχουμε αποδείξει ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι στο DNA των Ελλήνων να ξεπερνούν την κάθε δυσκολία και να ξανασηκώνονται όρθιοι.

»Ενόψει της αυριανής διπλής εορτής της 25ης Μαρτίου, ας υψώσουμε όλοι στα σπίτια μας από μια ελληνική σημαία, ως σύμβολο ενότητας, τιμώντας όλους αυτούς οι οποίοι αγωνίστηκαν για την ανεξαρτησία της Ελλάδος, καθώς και ότι είμαστε εδώ παρόντες για να ξεπεράσουμε και αυτήν τη δυσκολία την οποία περνά η χώρα μας σήμερα. Καλή αυριανή σε όλους και Χρόνια Πολλά» αναφέρει ο κ. Καλαντζής, ο οποίος είχε δωρίσει -και ως πρόεδρος της ΕΝΑ- πριν λίγους μήνες, ελληνικές σημαίες οι οποίες τοποθετήθηκαν σε ακριτικά σημεία της χώρας, από το Καστελόριζο και τους Αρκιούς έως τη Θράκη και τους Οθωνούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet