Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το πρόγραμμα διαδικτυακών πολιτιστικών δράσεων του ΣΒΑΠ
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το πρόγραμμα διαδικτυακών πολιτιστικών δράσεων του ΣΒΑΠ

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), επιθυμώντας να ενισχύσει τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα στις ιδιαίτερα δυσχερείς και πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες της πανδημίας, διοργάνωσε και πραγματοποίησε το Πρόγραμμα «Πολιτισμός με Ασφάλεια», όπως αναφέρουν τα μέλη του.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαδημοτικής Συνεργασίας «Εν Άστει», πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Στον καιρό της πανδημίας» ο οποίος ολοκληρώθηκε με 87 συμμετοχές δημοτών από τους Δήμους-μέλη του ΣΒΑΠ.

Επιπλέον, όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος, τον Δεκέμβριο μεταδόθηκαν διαδικτυακά δύο θεατρικές παραστάσεις, σε συνεργασία με δύο από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους πολιτιστικούς φορείς της χώρας μας: το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο Πορεία. Τις παραστάσεις «Μια μέρα χωρίς» και «Το ευχαριστημένο» παρακολούθησαν από το διαδίκτυο 500 δημότες των Δήμων μελών, προσθέτει ο ΣΒΑΠ.

«Το Πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία των Δήμων-μελών του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Σκοπός του προγράμματος ήταν ο Πολιτισμός για όλους, η ενίσχυση της δημιουργικότητας και η ελεύθερη και ίση πρόσβαση των συνανθρώπων μας στα πολιτιστικά αγαθά» καταλήγει ο Σύνδεσμος.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ΣΒΑΠ στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 210 6719138 & 210 6711228.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet