Ο Βασίλης Ξυπολυτάς είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΠΑΠ
Βασίλης Ξυπολυτάς και Βλάσσης Σιώμος
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΠΑΠ

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς είναι ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), καθώς αναδείχθηκε νικητής στη σημερινή (23/5) διαδικασία αρχαιρεσιών στον Σύνδεσμο, επικρατώντας του συνυποψηφίου του και μέχρι σήμερα προέδρου Βλάσση Σιώμου με 18 ψήφους, έναντι 15 του αντιπάλου του. Στην κάλπη βρέθηκαν και δύο λευκά ψηφοδέλτια.

Υπενθυμίζουμε ότι των σημερινών αρχαιρεσιών είχαν προηγηθεί εκείνες της Δευτέρας 11 Μαρτίου, στις οποίες είχε αναδειχθεί πρόεδρος ο κ. Σιώμος, αλλά η διαδικασία ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, η οποία έκρινε ότι η σύγκληση της διαδικασίας είχε γίνει με λάθος τρόπο.

Ο Βλάσσης Σιώμος, μετά από τέσσερις συνεχείς θητείες, θα παραδώσει πλέον την προεδρία του Συνδέσμου, στον οποίο -ούτως ή άλλως- δεν ανήκει πλέον το ιδρυτικό του μέλος, ο Δήμος Πεντέλης, αφού πρόσφατα η δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου «πέρασε» από το Δημοτικό Συμβούλιο την απόφαση αποχώρησης από τον ΣΠΑΠ. Και ακόμη κι αν η απόφαση αυτή κατέπεσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, για τυπικούς λόγους, προφανώς η δήμαρχος θα την επαναφέρει, αφού η ίδια είχε δηλώσει ότι το πρόβλημα δεν ήταν το πρόσωπο του προέδρου του ΣΠΑΠ (ο κ. Σιώμος είναι δημοτικός σύμβουλος της τέως δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά), αλλά αυτή καθεαυτή η λειτουργία του Συνδέσμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet