Ο Δήμος Αμαρουσίου «επιστρέφει» στον ΣΒΑΠ – Ευχαριστήριο του Συνδέσμου
Κοινωνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου «επιστρέφει» στον ΣΒΑΠ – Ευχαριστήριο του Συνδέσμου

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη Πόλεων (ΣΒΑΠ) χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου για την επανένταξή του στον Σύνδεσμο.

«Ευχαριστούμε τον δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την εμπεριστατωμένη εισήγησή του και τους συναδέλφους του Δ.Σ., που πλειοψήφησαν στην πρότασή του» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΒΑΠ.

Οι σκοποί ίδρυσης του ΣΒΑΠ, σήμερα περισσότερο από ποτέ, δικαιώνουν την αναγκαιότητα ύπαρξής του, αφού η ραγδαία υποβάθμιση του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος των Δήμων μας επιβάλλει συνέργειες των ΟΤΑ και των φορέων τους, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Είναι σίγουρο -υποστηρίζει ο ΣΒΑΠ- ότι με την επανένταξη του Δήμου Αμαρουσίου, μετά και την προσθήκη του Δήμου Παιανίας, οι 16 πλέον Δήμοι του Συνδέσμου (27 ΟΤΑ προ «Καλλικράτη») μπορούν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν από κοινού περισσότερες δράσεις και προγράμματα που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεών τους.

Και η ανακοίνωση του Συνδέσμου καταλήγει:

«Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε ότι οιαδήποτε κριτική στο έργο του ΣΒΑΠ των τελευταίων χρόνων είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να βασίζεται σε σωστή ενημέρωση για τα πεπραγμένα του, ως και τις πραγματικές δυνατότητες (θεσμικές, οικονομικές, λειτουργικές) του Διαδημοτικού μας Συνδέσμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet