Ο πρόεδρος τους ΣΠΑΠ συμμετείχε στον «Αγώνα Αγάπης και Αλληλεγγύης» για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας
Κοινωνία

Ο πρόεδρος τους ΣΠΑΠ συμμετείχε στον «Αγώνα Αγάπης και Αλληλεγγύης» για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Ο αντιδήμαρχος Πεντέλης, πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος συμμετείχε στον «Αγώνα Αγάπης και Αλληλεγγύης», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης.

Ήταν ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Πεντέλης και της ομάδας της Βουλής των Ελλήνων για την ενίσχυση της αποστολής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πεντέλης και η ομάδα της Βουλής των Ελλήνων ένωσαν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό και κατάφεραν να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη υγιεινής κτλ, τα οποία θα παραδοθούν στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς.

Ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Βρεθήκαμε σήμερα όλοι εδώ ενωμένοι για φιλανθρωπικό σκοπό, προκειμένου να συνεισφέρουμε στους συνανθρώπους μας βοήθεια στις δύσκολες στιγμές που περνάνε μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και στη Συρία.

Όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» που θα αναλάβει και την αποστολή τους.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και να ευχαριστήσω τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς, την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων, τους συμμετέχοντες, όλους όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα και όλους τους συμπολίτες μας που πρόσφεραν από το υστέρημά τους για να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet