Ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» χαιρετίζει όσους συμμετείχαν στην πανεκπαιδευτική συγκέντρωση στα Προπύλαια
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» χαιρετίζει όσους συμμετείχαν στην πανεκπαιδευτική συγκέντρωση στα Προπύλαια

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) «Γ. Σεφέρης» χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές, που συμμετείχαν στη μαζική πανεκπαιδευτική συγκέντρωση της Πέμπτης, 28 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, όπως ενημερώνει το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ.

Ειδικότερα, οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Οι δεκάδες συνάδελφοι, που πορεύτηκαν μαζί με τους φοιτητές, τους μαθητές, τους γονείς και όλους τους εργαζόμενους  έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στις κυβερνητικές απαγορεύσεις των συναθροίσεων, στην καταστολή που, μέσα από  το νομοσχέδιο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη, η κυβέρνηση εντείνει και στα ΑΕΙ, διατρανώνοντας την απαίτηση σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας να λειτουργήσουν τα σχολεία και οι σχολές με ασφάλεια.

Το αγωνιστικό ραντεβού των Φοιτητικών Συλλόγων, των Εκπαιδευτικών Σωματείων, της Ομοσπονδίας Γονέων, της Συντονιστικής τους Επιτροπής μαθητών δόθηκε χθες το μεσημέρι στα Προπύλαια που πλημμύρισαν από τα μπλοκ των διαδηλωτών τα οποία απλώθηκαν μέχρι την πλατεία της Ομόνοιας.

Η τεράστια πορεία μέσω της οδού Σταδίου κατευθύνθηκε στο Σύνταγμα, πέρασε μπροστά από τη Βουλή και ξανακατέβηκε την Πανεπιστημίου, φτάνοντας και πάλι στην Ομόνοια, όπου η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε, ανανεώνοντας το αγωνιστικό ραντεβού για την επόμενη βδομάδα, κάνοντας ξεκάθαρο στην κυβέρνηση ότι ο ελπιδοφόρος αυτός αγώνας, είναι δίκαιος  και θα συνεχιστεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet