Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Χαλανδρίου – Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Ψυχικού για την απόφαση του ΣτΕ
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Χαλανδρίου – Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Ψυχικού για την απόφαση του ΣτΕ

Ολοκληρώθηκε η νομική διαδικασία για τη συνταγματικότητα των «νόμων Βρούτση – Κατρούγκαλου» με την πιλοτική δίκη, με την οποία εκδικάστηκε στις 10/1/2020 το αίτημα του ΕΦΚΑ, με εντολή του κ. Βρούτση και όχι των συνταξιούχων, όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Χαλανδρίου – Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Ψυχικού.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι «5 αποφάσεις που βγήκαν στις 13/7/2020 από το ΣτΕ είναι νομικά επιζήμιες για εμάς και η Κυβέρνηση πήρε αυτό που επιδίωκε. Διότι κρίνουν συνταγματικούς όλους τους Νόμους της τελευταίας 10ετίας, με τις τεράστιες αρνητικές συνέπειες για τους συνταξιούχους».

Στο πλαίσιο αυτό ο Σύνδεσμος καλεί την κυβέρνηση «άμεσα να καταθέσει στη Βουλή τον τρόπο και τον χρόνο που θα αποδοθούν αυτά που δικαιούνται όλοι οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα». Επίσης, καλεί τους συνταξιούχους «οργανωμένα και μαζικά να διεκδικήσουμε αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις, επαναφορά των δώρων, κατώτατη σύνταξη 600 ευρώ, σύντομη έκδοση των συντάξεων, δημόσια, δωρεάν κοινωνική ασφάλιση για όλους χωρίς περικοπές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet