Παράδοση τροφίμων στα κοινωνικά παντοπωλεία Πεντέλης και Χαλανδρίου από τον ΣΒΑΠ
Σύνδεσμοι-Φορείς

Παράδοση τροφίμων στα κοινωνικά παντοπωλεία Πεντέλης και Χαλανδρίου από τον ΣΒΑΠ

Τρόφιμα και είδη προσωπικής φροντίδας παραδόθηκαν από τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) την Πέμπτη 6 Ιουνίου στα κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου Χαλανδρίου και του Δήμου Πεντέλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία του Συνδέσμου εντάσσεται στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 2ου Διαδημοτικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων για τη συγκέντρωση τροφίμων, με σκοπό την συμβολή στην κάλυψη των αναγκών των κοινωνικών δομών των δήμων – μελών του Συνδέσμου.

Η παράδοση των τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης έγινε παρουσία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Προληπτικής Ιατρικής και Ψυχικής Υγείας, ΚΑΠΗ, Αιμοδοσίας Ελένης Πολίτη και των στελεχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου έγινε στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κώστα Ευθυμίου και στα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αλέξη Μαυραγάνη και την Μαριάννα Ζούρου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet