Παρουσιάστηκαν τα μητροπολιτικά έργα στον Βόρειο και Βορειοανατολικό Τομέα Αττικής
Σύνδεσμοι-Φορείς

Παρουσιάστηκαν τα μητροπολιτικά έργα στον Βόρειο και Βορειοανατολικό Τομέα Αττικής

Τα κυριότερα έργα υπερτοπικού χαρακτήρα που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν στον Βόρειο και Βορειοανατολικό Τομέα της Αττικής παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Έργα που, όπως είπε ο Παύλος Καμάρας, ο οποίος ήταν ο συντονιστής και ένας εκ των εισηγητών της εκδήλωσης, αναμένεται να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τις ζωές των πολιτών και των επόμενων γενεών.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος αφού τόνισε τη σημασία της συνεργασίας των Δήμων και των Φορέων και στον τομέα αυτό, παρουσίασε συνοπτικά τις παρεμβάσεις του Δήμου του στον προγραμματισμό των μεγάλων Μητροπολιτικών έργων που αφορούν στην περιοχή.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ Γιώργος Κουράσης, ο οποίος υπογράμμισε «τον παρεμβατικό ρόλο του Συνδέσμου στην προσπάθεια για μια βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων και ιδίως στα μεγάλα μητροπολιτικά έργα, υπενθυμίζοντας τον λόγο ίδρυσης του Συνδέσμου (τότε 21 ΟΤΑ) που ήταν ο προβληματισμός τότε των δημάρχων, ενόψει των επιπτώσεων των έργων που προγραμματίζονταν για την Ολυμπιάδα του 2004».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet