Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Παιδική Χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Σύνδεσμοι-Φορείς

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Παιδική Χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τα παιδιά της Χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κατά το εθιμοτυπικό της ημέρας. Τα παιδιά συνόδευσε στο Προεδρικό Μέγαρο, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Τα παιδιά, πλαισιωμένα από τον βαρύτονο και καλλιτεχνικό διευθυντή του Ομίλου, Νικόλαο Καραγκιαούρη, και υπό τη διεύθυνση της μαέστρου της Χορωδίας, Ντέπης Σακελλαρίου, ανήγγειλαν τη χαρμόσυνη είδηση του ερχομού του Νέου Έτους, και μετέφεραν τις ευχές τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για μία νέα χρονιά δημιουργίας, ειρήνης και προόδου για την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό. Τη χορωδία συνόδευε και ο υπεύθυνος Δημόσιων και Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου, Νίκος Παπαδάκης.

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, προσέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα επιχρυσωμένο στεφάνι ελιάς, ως σύμβολο ενότητας, ειρήνης και ελπίδας για τη νέα χρονιά.

Με την ευκαιρία της επίσημης εορταστικής επίσκεψης του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στο Προεδρικό Μέγαρο, η κ. Πατούλη Σταυράκη συναντήθηκε με εκπροσώπους άλλων συλλόγων και φορέων, μεταξύ των οποίων, την πρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας «Ρωμιών Πράξεις», Έλη Κόβη, τον πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, Μάκη Χίο, εκπρόσωπους της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών, του Συλλόγου Θρακιωτών Αγίου Ελευθερίου, με τους οποίους αντάλλαξε εορταστικές ευχές.

Με αφορμή τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα της Χορωδίας του Ομίλου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η κ. Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Σήμερα τα παιδιά του Ομίλου μας, μαζί με τις ευχές τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για υγεία, ευτυχία και μακροημέρευση, έστειλαν το δικό τους προσκλητήριο ειρήνης και αγάπης. Ένα μήνυμα για όσα επιθυμούν να φέρει ο νέος χρόνος στην πατρίδα μας. Ένα μήνυμα για μια κοινωνία αλληλεγγύης, αλληλοσεβασμού, δικαιοσύνης, προοπτικής και ελπίδας.

»Κρατώντας στη μνήμη μας γεγονότα, σκέψεις και εικόνες που μας πλήγωσαν και μας δίχασαν μόνο ως μία θλιβερή ανάμνηση που θα μας υπενθυμίζει όλα εκείνα που δεν μας αρμόζουν και έχουμε χρέος να αφήσουμε πίσω μας, με δύναμη και αισιοδοξία ας αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε μια ζωή, μια κοινωνία ανώτερη, αντάξια της ανθρώπινης υπόστασής μας. Ας αντλήσουμε δύναμη από τα παιδιά μας και ας πορευτούμε συλλογικά και υπεύθυνα, με θάρρος και αισιοδοξία για όσα μπορούμε να αλλάξουμε και δεν έχουμε τολμήσει ακόμα.

»Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμητική υποδοχή. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους τους συντελεστές της χορωδίας μας για την παρουσία τους. Καλή Χρονιά σε όλους με νέες δημιουργικές προκλήσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet