ΣΒΑΠ: Παράδοση τροφίμων σε 320 οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας
Σύνδεσμοι-Φορείς

ΣΒΑΠ: Παράδοση τροφίμων σε 320 οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) και σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του που προβλέπει «βοήθεια στο έργο της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης των Δήμων – μελών του», ο ΣΒΑΠ παρέδωσε στους εκπροσώπους των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων, το γιορτινό γεύμα των Χριστουγέννων σε 320 οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας.

«Με την προσφορά μας αποδεικνύουμε πως το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι ζωντανό και μας δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα στην περίοδο των Χριστουγέννων. Αυτό το μήνυμα θα συγκρατήσουμε για τη νέα χρονιά, ένα μήνυμα που μας δίνει ελπίδα μέσα στις δυσχέρειες της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης» αναφέρει ο ΣΒΑΠ.

Ακόμη, ο σύνδεσμος ευχαριστεί την ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΚΡΕΑΤΑ Α.Ε., την εταιρεία ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕ Αναψυκτικά που υποστήριξαν τη δράση, καθώς και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου που διέθεσε χώρο του για τη διανομή των τροφίμων.

Τέλος, ο ΣΒΑΠ επισημαίνει ότι από τη μεριά του θα συνεχίσει να προσφέρει προστασία σε ευπαθή – κοινωνικά και οικονομικά – άτομα και οικογένειες με την κάλυψη πρωτογενών αναγκών στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet