ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Κανένα σχολείο ανοικτό στις 9 Νοεμβρίου
ethnos.gr
Σύνδεσμοι-Φορείς

ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Κανένα σχολείο ανοικτό στις 9 Νοεμβρίου

Στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου, στις 10:30, στα Προπύλαια, καλεί τους εργαζόμενους ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης».

Μεταξύ άλλων ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» αναφέρει:

Στις 9 Νοεμβρίου απεργούμε γιατί δεν προσαρμοζόμαστε με την αντιλαϊκή πολιτική. Αγωνιζόμαστε να την ανατρέψουμε. Υπερασπιζόμαστε το εισόδημά μας, τη ζωή μας

Καμία ανοχή – καμία αναμονή. Υπερασπιζόμαστε τη ζωή μας, το εισόδημά μας για να ζούμε με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα.  Διεκδικούμε ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, ΣΣΕ, μόνιμη και σταθερή δουλειά, μέτρα κατά της ακρίβειας, της ανέχειας και της καθημερινής ανασφάλειας, που γεννά φτώχεια, πείνα, εκμετάλλευση και πολέμους, που αφήνει το λαό να ξεπαγιάζει για να ζεσταίνονται τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, για ένα σχολείο που θα μορφώνει όλα τα παιδιά.

Τα τελευταία 12 χρόνια ματώνουμε με τις περικοπές που μας έχουν επιβάλλει εναλλάξ όλες οι κυβερνήσεις Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε χάσει πάνω από έξι μισθούς, στις συνολικές ετήσιες απολαβές μας. Ένας νεοδιόριστος/η, χωρίς τέκνα, που δουλεύει για πρώτη φορά στην εκπαίδευση, αμείβεται με 737 ευρώ, όταν το 2009 λάμβανε 1.180 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet