ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Όλες και όλοι σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9/3 έξω από τη δ/νση Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής
Σύνδεσμοι-Φορείς

ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Όλες και όλοι σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9/3 έξω από τη δ/νση Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής

Με αφορμή την τραγική κατάληξη μαθητή από κορωνοϊό σε ειδικό σχολείο του Πειραιά, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» κάνει λόγο για τεράστιες ευθύνες κυβέρνησης-υπουργείου Παιδείας, στην απουσία ουσιαστικών μέτρων σε αυτές τις δομές.

Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί καλούν τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 9 Μαρτίου, στις 13:00, στην διεύθυνση Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότερα, ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με θλίψη ανακοινώνουμε την τραγική κατάληξη μαθητή Ειδικού Σχολείου του Πειραιά από κορωνοϊό. Πρόκειται για μαθητή που έπασχε από βαρύ αυτισμό και πολλά υποκείμενα νοσήματα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ανεξάρτητα που κόλλησε το παιδί και ποιος κόλλησε ποιον, είναι προκλητική η συνολική προσπάθεια κυβέρνησης και ΥΠΑΙΘ να παρουσιάσουν μια εικόνα επίπλαστης κανονικότητας, ώστε να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους, καθώς κρατάνε τα Ειδικά Σχολεία ανοιχτά, αλλά χωρίς να παίρνουν ένα μέτρο, για την προστασία της υγείας μαθητών και εργαζομένων στα Ειδικά Σχολεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet