ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Όλες και όλοι στη νέα απεργιακή κινητοποίηση κατά της κατάργησης του 8ώρου στις 16/6
Σύνδεσμοι-Φορείς

ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Όλες και όλοι στη νέα απεργιακή κινητοποίηση κατά της κατάργησης του 8ώρου στις 16/6

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. (ΣΕΠΕ) «Γ. Σεφέρης» χαιρετίζει όλους και όλες τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν μαζικά στην πανεργατική απεργία 10/6/2021 ενάντια στο νομοσχέδιο-«έκτρωμα» που καταργεί το 8ωρο και τσακίζει τα εργασιακά δικαιώματα και τη συλλογική δράση, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του Συλλόγου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης τα μέλη της διοίκησης αναφέρουν:

To Δ.Σ. χαιρετίζει ιδιαίτερα τους συναδέλφους αναπληρωτές που απήργησαν μαζικά δείχνοντας ότι η νέα γενιά των συναδέλφων μας διεκδικεί μόνιμη δουλειά και ζωή με δικαιώματα!

Χαιρετίζει τους απεργούς συναδέλφους που συμμετείχαν στο τεράστιο απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας!

Ήταν η μεγαλύτερη απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων!

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις και σε όλη την Ελλάδα έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για τη συνέχιση του αγώνα, για να μη ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σαν σκλάβοι στον 21ο αιώνα, για να ξηλωθεί όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που έφτιαξαν όλες οι κυβερνήσεις με τις «οδηγίες» της Ε.Ε., ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα και στο νέο άθλιο νομοθέτημα.

Το μήνυμα της απεργίας ήταν ξεκάθαρο:

Το νομοσχέδιο-«έκτρωμα» δεν διορθώνεται. Να αποσυρθεί, να μην ψηφιστεί!

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις, η συμβολή του Συλλόγου μας στην επιτυχία της με ποσοστό πάνω από 40%, απαιτούν την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων για τις  επόμενες ημέρες, απέναντι στο ν/σχ που η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή τη Δευτέρα 14/6 και προετοιμάζεται να το ψηφίσει την Τετάρτη 16/6!

Είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε τη δύναμη να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων το τερατούργημά τους!

Κλιμακώνουμε με νέα απεργία την Τετάρτη 16/6 και απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 στο Σύνταγμα. Συμμετέχουμε και στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στις 17:00 την ίδια μέρα έξω από τη Βουλή. Στις 16/6 με κάθε τρόπο θα βρεθούμε στον δρόμο!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ  ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 16/6 OΛΟΙ  ΚΑΙ ΟΛΕΣ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet