ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Όλες και όλοι στις 12/5 έξω από το υπ. Εργασίας – Κάτω τα χέρια από το 8ωρο
Σύνδεσμοι-Φορείς

ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Όλες και όλοι στις 12/5 έξω από το υπ. Εργασίας – Κάτω τα χέρια από το 8ωρο

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. (ΣΕΠΕ) «Γ. Σεφέρης» καλεί όλες και όλους τους εργαζόμενους στη μαζική κινητοποίηση των σωματείων και των συνδικάτων, την Τετάρτη 12 Μαΐου, στις 13:00, έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Ειδικότερα, η διοίκηση του ΣΕΠΕ αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα δίνουμε μαζί τη μάχη ενάντια στο νομοσχέδιο για το 10ωρο και τις αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο. Οι ανατροπές στα δικαιώματα των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, πάντα έφερναν ανατροπές και στο Δημόσιο. Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, με σταθερό εργάσιμο χρόνο, αφορά όλους τους εργαζόμενους και δεν θα σταματήσουμε να το διεκδικούμε.

Συνεχίζουμε μαζί, σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενάντια στην ιστορική πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους. Βροντοφωνάζουμε ενωμένοι: «Κάτω τα χέρια από το αιματοβαμμένο 8ωρο»!

Όσο και να προσπαθούν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου, το νομοσχέδιο για τη 10ωρη εργασία, τις απλήρωτες υπερωρίες, το κτύπημα στα συνδικάτα και τις απεργίες, δεν πρόκειται να περάσει.

Την ώρα που η κυβέρνηση και ο υπουργός εργασίας θα παρουσιάζουν αύριο το αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα, καλούμε στη μαζική κινητοποίηση συνδικάτων και εργαζομένων στη 1μ.μ. έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά!

Κάτω τα χέρια από το 8ωρο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet