Στις εκλογές του ΕΔΣΝΑ ο περιφερειάρχης Αττικής
Πολιτική

Στις εκλογές του ΕΔΣΝΑ ο περιφερειάρχης Αττικής

Ως ιστορική χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, τη σημερινή ημέρα, καθώς από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) για το 2020, αναδείχθηκαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής καθώς και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της έναρξης της εκλογικής διαδικασίας επισήμανε: «Οι σημερινές εκλογές είναι βαρύνουσας σημασίας, καθώς το κάθε νέο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ αναλαμβάνει μια ιστορική ευθύνη και δίνει ελπίδες στους πολίτες της Αττικής ότι θα βρεθεί επιτέλους λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

»Αυτό το Δ.Σ. θα είναι εκείνο που θα οδηγήσει στη νέα εποχή την Αττική και θα συμβάλλει προκειμένου να σημειωθούν σημαντικά βήματα στο επίπεδο της διαχείρισης των απορριμμάτων. 

»Είναι ανάγκη να πετύχουμε μέσα από συλλογική προσπάθεια, πέρα και πάνω από κομματικές ιδεοληψίες και διαχωριστικές γραμμές. Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι εθνική υπόθεση και η ανεύρεση βιώσιμων λύσεων μονόδρομος. Κεντρικός μας στόχος η μείωση των σκουπιδιών και ο περιορισμός του τελικού προϊόντος που μπορεί να φθάνει για εναπόθεση στον ΧΥΤΑ».  

Νέος αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΔΣΝΑ

Από τις εκλογικές διαδικασίες αναδείχθηκε κατά πλειοψηφία αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Ιωάννης Σμέρος.

Τα νέα μέλη της  Εκτελεστικής Επιτροπής

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου εκλέγονται:  

Από τον Α’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης:

  • Νικόλαος Χιωτάκης, δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς
  • Χρίστος Παππούς, δήμαρχος Φυλής
  • Δημήτρης Μπουραΐμης, δημοτικός σύμβουλος Φυλής
  • Βαγγέλης Μπουρνούς, δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου.

Από τον Β’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης:

  • Ελευθέριος Κοσμόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής
  • Ιωάννης Σμέρος, περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

Αναπληρωματικοί εκλέγονται από τον Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, και ο δημοτικός σύμβουλος Σαρωνικού Γιώργος Σοφρώνης, και από τον Β’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανδρέας Λεωτσάκος και Νίκος Παπαδάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet