Συγκέντρωση σχολικών ειδών για πυρόπληκτους μαθητές διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για πυρόπληκτους μαθητές διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης «Γ. Σεφέρης», ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου εκπαιδευτικών «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», καλεί τους συναδέλφους του να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών τώρα που ξεκινάει η νέα χρονιά.

Στη βάση αυτή, προχωρά σε συλλογή σχολικών ειδών με στόχο να παραδοθούν πριν αρχίσουν τα μαθήματα. Άρα, καλούμε τους συναδέλφους ανά σχολείο του Συλλόγου να συγκεντρώσουν σχολικά είδη και να τα παραδώσουν ως την Παρασκευή 10/9.

Σχολεία συγκέντρωσης: τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Νέας Ιωνίας στο 9ο Δημοτικό σχολείο (210 2799160), τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Ηρακλείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο (210 2826804), τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Μεταμόρφωσης και της Λυκόβρυσης στο 2ο Δημοτικό  Μεταμόρφωσης (210 2811910).

Αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών σωματείων θα παραδώσει τα σχολικά είδη την Κυριακή 12/9/2021 στο «Κέντρο Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων», στον Κόμβο Στροφυλιάς στη Βόρεια Εύβοια.

Προτεινόμενα είδη είναι: σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στιλό, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, ψαλιδάκια, γόμες, ξύστρες κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet