Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ένωση Δημάρχων Αττικής για την απώλεια του πρώην δημάρχου Αγ. Αναργύρων Νίκου Ταμπακίδη
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ένωση Δημάρχων Αττικής για την απώλεια του πρώην δημάρχου Αγ. Αναργύρων Νίκου Ταμπακίδη

Το επί σειρά ετών δήμαρχο Αγ. Αναργύρων και περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Νίκο Ταμπακίδη αποχαιρετά η Ένωση Δημάρχων Αττικής.

Η Ένωση Δημάρχων Αττικής αναφέρει σχετικά:

«Χάθηκε ένας αγαπημένος φίλος, ένας εξαίρετος αυτοδιοικητικός, ένας σπάνιος άνθρωπος.

Ο Νίκος Ταμπακίδης, επί σειρά ετών δήμαρχος Αγ. Αναργύρων και περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με πλούσιο έργο και κοινωνική προσφορά από όσες θέσεις ευθύνης υπηρέτησε με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, δεν είναι πια κοντά μας.

Δραστήριος, πολυγραφότατος με θέσεις και προτάσεις συνέβαλλε στην αναβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την οποία υπεραγαπούσε.

Η Ένωση Δημάρχων της Αττικής σε συνεργασία με την ΠΕΔΑ είχαν τιμή να βραβεύσουν τον Νίκο Ταμπακίδη στα πρόσφατα βραβεία αυτοδιοίκησης σαν προσωπικότητα που προσέφερε σημαντικό έργο στην Κοινωνία.

Είναι σίγουρο ότι άνθρωποι με το ήθος και την ποιότητα του Νίκου Ταμπακίδη σπανίζουν στην εποχή μας.

Ως εκ τούτο το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Για την όμορφη οικογένειά του, για την μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια, για την κοινωνία ολόκληρη.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής σε έκτακτη συνεδρίασή του, εκφράζει με ψήφισμα τη βαθιά οδύνη για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και συνοδοιπόρου, εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του και θα παραστεί σύσσωμο στην νεκρώσιμη ακολουθία.

Φίλε Νίκο καλό σου ταξίδι».

Η κηδεία του Νίκου Ταμπακίδη θα γίνει την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, στις 15:30, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων (Λ. Δημοκρατίας 50, Τ.Κ. 13561).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet