Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Λέμε «Όχι» στη δημιουργία 3ου ΧΥΤΑ Φυλής – Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Λέμε «Όχι» στη δημιουργία 3ου ΧΥΤΑ Φυλής – Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις

«Η περιφερειακή αρχή Αττικής (Πατούλης – Ν.Δ.) πέρασε σαν τον κλέφτη, εν μέσω πανδημίας και ολικού lockdown, τη δημιουργία 3ου ΧΥΤΑ στη Φυλή», όπως αναφέρει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, τα μέλη του Συνδικάτου σημειώνουν τα εξής:

Πρόκειται για ένα νέο «σινικό τοίχος» μήκους 1,5 χιλιομέτρου και ύψους 20 μέτρων, ένα ακόμα βουνό με σκουπίδια. Παράλληλα, δρομολόγησε τη λειτουργία εργοστασίου καύσης απορριμμάτων, που σκόπιμα διαρρέουν ότι θα είναι και πάλι στη Δυτική Αττική. Συνεχίζει έτσι το έγκλημα της περιφερειακής αρχής Δούρου – ΣΥΡΙΖΑ, που λίγο πριν παραδώσει, ψήφισε τη δημιουργία 3ου ΧΥΤΑ στη Φυλή. Σοβαρές ευθύνες έχουν και οι δημοτικές αρχές της Δυτικής Αττικής και ιδιαίτερα της Φυλής και του Ασπροπύργου που παίζουν στα ζάρια των αντισταθμιστικών μέτρων την υγεία και τη ζωή μας.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής συμμετέχει στη Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Φορέων της Δυτικής Αττικής και καλεί όλα τα σωματεία του κλάδου να συμμετέχουν στη διαδικτυακή σύσκεψη την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 9μ.μ. για τη συζήτηση και την οργάνωση του αγώνα το επόμενο διάστημα με εισήγηση για πολύμορφες αγωνιστικές παρεμβάσεις:

  • Την Τετάρτη 17 Μαρίου 18:30 αποκλεισμός της Λεωφόρου Φυλής στη συμβολή με την Λεωφόρο Θηβών.
  • Τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, στις 8:30 συμβολικό αποκλεισμό του ΧΥΤΑ Φυλής.
  • Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, στις 17:30 στο πάρκινγκ του Θεάτρου Πέτρας μεγάλη αυτοκινητοπομπή Πετρούπολη – Καματερό – Άνω Λιόσια – Ασπρόπυργος.
  • Τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις 17:30 συμβολικός αποκλεισμός του υπουργείου Περιβάλλοντος.
  • Ετοιμότητα για ολοήμερο αποκλεισμό του ΧΥΤΑ Φυλής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet