Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Στις 10 Ιουνίου η 24ωρη απεργία των δημοσίων υπαλλήλων
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Στις 10 Ιουνίου η 24ωρη απεργία των δημοσίων υπαλλήλων

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί όλες και όλους τους δημόσιους υπαλλήλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια στις 3 Ιουνίου, στις 7μ.μ., ενημερώνοντας το κοινό ότι η 24ωρη απεργία που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη μετατίθεται για την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Ειδικότερα, τα μέλη του Συνδικάτου αναφέρουν τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, με απόφασή του, προχωρά στη μετάθεση της απεργίας στις 10 Ιουνίου. Η απεργιακή απάντηση απέναντι στο έκτρωμα της κυβέρνησης θα δοθεί και θα είναι όλων των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να μη αποδεχτούν τον εργασιακό μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν και θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΔΙΕΥΘΕΤΕΙΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ!

Για ακόμα μια φορά η ηγεσία της ΓΣΕΕ λειτουργεί προς όφελος της κυβέρνησης και της εργοδοσίας και όχι των εργατών. Ακόμα και τώρα που η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων γνωρίζει για το αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης η ηγεσία της ΓΣΕΕ προσπαθεί να βάλει εμπόδια στην απεργιακή απάντηση των εργαζομένων, παίζοντας το παιχνίδι της κυβέρνησης και του ΣΕΒ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet