Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τα προσφυγόπουλα στην Πεντέλη έως και τις 29/12
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τα προσφυγόπουλα στην Πεντέλη έως και τις 29/12

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί τους εργαζομένους στους Δήμους και τα σωματεία να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους πρόσφυγες συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Πεντέλη, όπως αναφέρει η συλλογικότητα.

Σύμφωνα με το Συνδικάτο, «η έκφραση αλληλεγγύης μας είναι ασπίδα προστασίας απέναντι στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, τους πολέμους και την εκμετάλλευση που δημιουργούν τις προσφυγικές ροές και ξεριζώνουν κόσμο από τις πατρίδες τους, απέναντι στις άθλιες συμφωνίες Ε.Ε.-Τουρκίας-ελληνικών κυβερνήσεων που εγκλωβίζουν τους πρόσφυγες στη χώρα μας. Για αυτό και θεωρούμε καθήκον μας τη λήψη πρωτοβουλιών που ανακουφίζουν τα προβλήματα που βιώνουν οι πρόσφυγες στο εδώ και στο τώρα».

«Στα πλαίσιο αυτό, συλλέγουμε καθημερινά (εργάσιμες μέρες) 17:00-20:00, στα γραφεία του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής (Χρυσάφη 10, Ηλιούπολη) είδη πρώτης ανάγκης (ένδυση και υπόδηση) μέχρι και την Τρίτη 29/12/2020» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet