Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όλες και όλοι έξω από το υπουργείο Υγείας στις 20/7
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όλες και όλοι έξω από το υπουργείο Υγείας στις 20/7

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί όλες και όλους σε συγκέντρωση, την Τρίτη 20 Ιουλίου, στις 19:00, στο υπουργείο Υγείας για να διεκδικήσουν από την κυβέρνηση μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, εν μέσω πανδημίας.

Ειδικότερα, τα μέλη του Συνδικάτου αναφέρουν τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Αυτούς τους 15 μήνες πανδημίας και μεταλλάξεων μια διαπίστωση είναι κοινή. Η κυβέρνηση και το αστικό κράτος με τους μηχανισμούς του, κάνοντας τα επιστημονικά πρωτόκολλα λάστιχο και υπακούοντας το κεφάλαιο, αγνοούν την επιστήμη και έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τους χιλιάδες νεκρούς και κρούσματα καθώς και για τη νέα έξαρση.

Όλο αυτό το διάστημα όχι μόνο δεν θωράκισαν το υγειονομικό σύστημα, αλλά τολμούν εν μέσω νέας έξαρσης να μιλούν για εξορθολογισμό και κλείσιμο νοσοκομείων. Είναι εγκληματική η κρατική αδιαφορία για την υγεία του λαού, αφού εδώ και μήνες δεν έχει πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας, αλλά και συνολικά της προστασίας του λαού.

Καμία ατομική ευθύνη δεν έχουν οι εργαζόμενοι για τις ελλείψεις εμβολίων, για την έλλειψη κρεββατιών ΜΕΘ, για τις αντικρουόμενες οδηγίες της κυβέρνησης, τις παλινωδίες γύρω από τα αναγκαία μέτρα προστασίας, τις αντιφατικές ανακοινώσεις σχετικά με τον εμβολιασμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet