Σχέδιο πρακτικού για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής στην περίοδο της πανδημίας από τον ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»
Σύνδεσμοι-Φορείς

Σχέδιο πρακτικού για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής στην περίοδο της πανδημίας από τον ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» αποστέλλει σχέδιο πρακτικού προς τις  σχολικές μονάδες της Ειδικής Αγωγής και το ΚΕΣΥ της περιοχής ευθύνης  του έτσι ώστε, όπως αναφέρει, και «ο κάθε σύλλογος διδασκόντων με την   απόφασή του να θέσει την κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘ μπροστά στις ευθύνες τους για την ασφαλή λειτουργία των ειδικών σχολείων».

Ειδικότερα, ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έκαναν πιο έντονα την παρουσία τους και τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν την διαχείριση της πανδημίας στα σχολεία. Τα υπουργεία Παιδείας, Υγείας και Πολιτικής Προστασίας παρουσιάζουν τη σχολική καθημερινότητα εντελώς ξένη με την πραγματικότητα.

Η Ειδική Αγωγή για μια ακόμη φορά, είναι το μεγαλύτερο θύμα των ανεπαρκειών του εκπαιδευτικού και υγειονομικού συστήματος. Καμία φροντίδα, καμιά διαφοροποίηση και καμιά εξειδίκευση από τα κυβερνητικά επιτελεία διαχείρισης  του κορωνοϊού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet