Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»: Στα σχολεία της Μεταμόρφωσης υπάρχουν ζητήματα στα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας
Σύνδεσμοι-Φορείς

Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»: Στα σχολεία της Μεταμόρφωσης υπάρχουν ζητήματα στα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας

«Σε λίγες μέρες ξεκινάει επίσημα η νέα σχολική χρονιά. Οι όροι και οι προϋποθέσεις όμως, όπως έχουμε διαπιστώσει και διά ζώσης μας ανησυχούν και δεν εξασφαλίζουν την ασφαλή προσέλευση μαθητών και εκπαιδευτικών» σημειώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης» Π.Ε. Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης, αναφερόμενος στην ετοιμότητα των σχολείων, όσον αφορά τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, στον Δήμο Μεταμόρφωσης.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει ότι «οι σχολικές μονάδες άνοιξαν την Τρίτη για τους εκπαιδευτικούς, χωρίς προσωπικό καθαριότητας. Οι δημοτικές αρχές περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης του προσωπικού καθαριότητας, που και αυτό λιγοστό θα είναι για τις ανάγκες που πρέπει να καλύψουν, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών στην παρούσα φάση της πανδημίας».

Όπως γνωστοποιούν οι εκπαιδευτικοί «με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας “Γ. Σεφέρης”, από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε υπηρεσία (1/9) ήρθαμε σε επαφή με τη δημοτική αρχή Μεταμόρφωσης και θέσαμε καταρχάς τον προβληματισμό μας για τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, καθώς και την απαίτησή μας να καθαριστούν άμεσα, πριν την 14η Σεπτεμβρίου (γιατί αυτή ίσως είναι η ημερομηνία έναρξης της εργασίας των καθαριστριών)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet