Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»: Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών στις 7/10
Σύνδεσμοι-Φορείς

Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»: Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών στις 7/10

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης καλεί όλες και όλους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της 7ης Οκτωβρίου, στο Εφετείο Αθηνών στις 10π.μ., στο μετρό Αμπελοκήπων, με απεργιακή κινητοποίηση (3ωρη στάση ΔΟΕ-ΟΛΜΕ 8π.μ.-11π.μ. και στάση εργασίας ΑΔΕΔΥ 11π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου). που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής που φέρονται ως δράστες σε δολοφονίες και άλλες εγκληματικές δράσεις.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει ότι «συμπληρώθηκαν επτά χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, πράξη οργανωμένη και καθοδηγημένη από την εγκληματική-ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε και όλες οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ».

Οι εκπαιδευτικοί σημειώνουν ότι πρόκειται για «ενέργειες που ακόμη και σήμερα μένουν ατιμώρητες, με τη δίκη των ναζιστών να διαρκεί πάνω από έξι χρόνια, με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά και με τη στάση της εισαγγελέως να τους ξεπλένει, ανοίγοντας το δρόμο για την αθώωσή τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet