Σύσκεψη για τους δασικούς δρόμους με τον Δ. Καμμένο
Αυτοδιοίκηση

Σύσκεψη για τους δασικούς δρόμους με τον Δ. Καμμένο

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 η συνάντηση-σύσκεψη του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, του προέδρου του Συνδέσμου για την Προστασία & Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) Βλάση Σιώμο κι εκπροσώπων των Δήμων Βριλησσίων και Κηφισίας Φικίρη Παναγιώτη και Λιανό Δημήτρη αντίστοιχα, με τον βουλευτή Β΄ Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένο προκειμένου να συνεξεταστεί η δυνατότητα αποκατάστασης των δασικών δρόμων του Πεντελικού από τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΜΟΜΑ). Στη σύσκεψη παρέστη και ο πτέραρχος, εκπρόσωπος της ΜΟΜΑ.

Στη σύσκεψη ετέθησαν τα θέματα που αφορούν στην αποκατάσταση κατ΄ αρχήν της συνδετηρίου δασικής οδού της νοτιοανατολικής με την νοτιοδυτική πλευρά του Πεντελικού, δασικού δρομολογίου Κατσουλιέρη, Πλατανάκια, Λατομείου Μουζάκη, Λατομείο Ράικου, ασφαλτόστρωτου περιμετρικού Νέας Πεντέλης – Κηφισιάς.

Ο Δήμος Πεντέλης, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, θα συντάξει Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης του ΣΠΑΠ με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΜΟΜΑ) για την υλοποίηση του έργου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet