Ταινίες Μικρού Μήκους στις «Ημέρες Κινηματογράφου» της Ομάδας Πολιτισμού Δροσιάς
Αυτοδιοίκηση

Ταινίες Μικρού Μήκους στις «Ημέρες Κινηματογράφου» της Ομάδας Πολιτισμού Δροσιάς

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» και του αφιερώματος σε νέους Έλληνες δημιουργούς, η Ομάδα Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Διονύσου προβάλλει ταινίες Μικρού Μήκους από το Φεστιβάλ Δράμας και το Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας.

Οι προβολές γίνονται στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς (Γρ. Λαμπράκη 19) και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μαντάς

Επιμέλεια και ανάλυση ταινιών: Καίτη Λεκάκου

Πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019:

  • «Apple Pie» των Αθηνάς Φωτοπούλου και Δέσποινας Γραμματικάκη. Σπουδαστική ταινία μυθοπλασίας  2018/13΄.
  • «Η Φάμπρικα» του Αλέξανδρου Σικαλιά. Σπουδαστική ταινία μυθοπλασίας.Ένας τίμιος εργάτης έρχεται αντιμέτωπος με τον ίδιο τον εαυτό του, όταν καλείται να πάρει αποφάσεις που θα καθορίσουν την εργασιακή του πορεία. 2018/20΄.
  • «Ο τέταρτος τοίχος» ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Γκότση. Ο κοινωνικός ιστός μοιάζει αμετάβλητος έχοντας ως μόνη διαφορά τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων. Η ταινία βασίζεται πάνω στις σημειώσεις ενός οδοιπορικού που διήρκεσε δέκα μήνες. Κέρδισε το Ειδικό Βραβείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής στο Φεστιβάλ Δράμας το 2018. 2018/10΄.
  • «Tell me a lie» («Πες μου ένα ψέμα») του Αναστάσιου Γκότση. Η ταινία απέσπασε Βραβεία και Σημαντικές Διακρίσεις σε Φεστιβάλ το 2014 και 2015. 2014/13΄.

Παρουσιάζει ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet