Τα… στατιστικά των διαδικτυακών μονομαχιών ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους του Βορείου Τομέα Αθηνών
Αυτοδιοίκηση

Τα… στατιστικά των διαδικτυακών μονομαχιών ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους του Βορείου Τομέα Αθηνών

Το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ολοκλήρωσε έναν μεγάλο κύκλο πολιτικών μονομαχιών με τους υποψηφίους δημάρχους και των 12 Δήμων του Βορείου Τομέα Αθηνών, προκειμένου να παράσχει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα να έχουν το «πανόραμα» των απόψεων και των θέσεων σε κάθε Δήμο ξεχωριστά, ώστε να συγκρίνει, να κρίνει και να επιλέξει τον υποψήφιο που τον εκφράζει καλύτερα.

Αφού ευχαριστήσουμε, για άλλη μια φορά, όλους όσους έσπευσαν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο που αναλάβαμε, τιμώντας μας με τις απαντήσεις τους, κρίνουμε σκόπιμο να παραθέσουμε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν και μια άλλη, ίσως λιγότερο πολιτική, αλλά εξίσου σημαντική εικόνα.

Έχουμε και… γράφουμε, λοιπόν:

  • Στους 12 Δήμους του Βορείου Τομέα Αθηνών (Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Ηράκλειο, Κηφισιά, Λυκόβρυση-Πεύκη, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Παπάγος-Χολαργός, Πεντέλη, Φιλοθέη-Ψυχικό και Χαλάνδρι) το σύνολο των υποψηφίων δημάρχων φθάνει τον αριθμό των 94!
  • «Πρωταθλητής» υποψηφιοτήτων ο Δήμος Κηφισιάς με συνολικά 15 υποψηφίους να διεκδικούν τη δημαρχία. «Ουραγός» ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, με μόλις 4 υποψηφιότητες. Από εκεί και πέρα Μαρούσι και Χαλάνδρι «ισοβαθμούν» στη 2η θέση, με συνολικά 11 υποψηφίους και ακολουθούν Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Ηράκλειο, Λυκόβρυση-Πεύκη και Πεντέλη, με 7 υποψηφιότητες και Νέα Ιωνία, Παπάγος-Χολαργός και Μεταμόρφωση, με 6 υποψηφιότητες.
  • Το… άθλημα είναι καθαρά ανδροκρατούμενο, αφού από τις 94 υποψηφιότητες μόλις 8 είναι γυναίκες (ποσοστό 8,51%).
  • Χωρίς… άρωμα γυναίκας είναι οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Παπάγου-Χολαργού και Φιλοθέης-Ψυχικού, μία γυναίκα υποψήφια βρίσκουμε στους Δήμους Ηρακλείου, Αμαρουσίου, Πεντέλης και Χαλανδρίου (εδώ έχουμε και μια υποψηφιότητα συνδυασμού, που δεν δήλωσε επικεφαλής), ενώ δύο γυναίκες υποψήφιες υπάρχουν στους Δήμους Νέας Ιωνίας και Κηφισιάς.

Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην εκλογική μάχη που θα δώσουν σε λίγες μέρες.

ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet