Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εθελοντές του Δήμου Γαλατσίου
Αυτοδιοίκηση

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι εθελοντές του Δήμου Γαλατσίου

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εθελοντών πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου, στις 7 Φεβρουαρίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο, αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του δημαρχείου.

Ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, ευχαρίστησε τον κάθε εθελοντή προσωπικά για την ευαισθησία του και τη σημαντική συνεισφορά του στο έργο και στις δράσεις της κοινωνικής υπηρεσίας και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας, Πέτρος Βάσιλας, τόνισε την αναγκαιότητα και την αξία του εθελοντισμού και ευχήθηκε καλή χρονιά και συνέχιση της εθελοντικής τους δράσης.

Οι εθελοντές ευχαρίστησαν τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και είπαν, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ότι είναι μεγάλη χαρά να μπορούν να προσφέρουν και να συνδράμουν συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη. «Μέσα από την προσφορά παίρνουμε τη μεγαλύτερη χαρά και ευτυχία», είπε χαρακτηριστικά μια εθελόντρια.

Η τυχερή της βραδιάς, στην οποία έτυχε το φλουρί ήταν η εθελόντρια Βασιλική Κοτρώνη.

Η βραδιά έκλεισε με κεράσματα από το Nanou Donuts House, το οποίο  στήριξε τους εθελοντές με την κοινωνική προσφορά του.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet