Τιμητική διάκριση Μ. Πατούλη-Σταυράκη σε Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό
Αυτοδιοίκηση

Τιμητική διάκριση Μ. Πατούλη-Σταυράκη σε Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό

Για την προσφορά της στον πολιτισμό μέσα από την ιδιότητά της ως προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων τιμήθηκε η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων από τον χώρο της ιατρικής, του τουρισμού και του πολιτισμού, στο πλαίσιο του Συμποσίου για τον Ιατρικό Τουρισμό 2018 που διοργάνωσε ο Όμιλος Med Professionals.

Κατά την παραλαβή του βραβείου της η κ. Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη ευχαρίστησε την πρόεδρο του Ομίλου Med Professionals, Ελένη Χόβρη, για την τιμητική διάκριση, συνεχάρη τον Όμιλο και όλους τους επιστήμονες για τη συμβολή τους στην προβολή της χώρας μας ως προορισμού ιατρικού τουρισμού, και δήλωσε σχετικά:

«Ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων οι πρωτοβουλίες μας έχουν ως αφετηρία την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ των ανθρώπων, την εξάλειψη των διακρίσεων και της φτώχειας, την προάσπιση της ευρύτερης κοινωνικής συνοχής. Μέσα από ένωση δυνάμεων και υγιείς συνεργασίες στον πολιτισμό, στον τουρισμό, στην υγεία, η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο παγκόσμιο “γίγνεσθαι”, αρκεί εμείς οι Έλληνες να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Ο ιατρικός τουρισμός είναι ένα τέτοιο στοίχημα που η χώρα μας έχει τα “κλειδιά” για να το κερδίσει. Και αυτά δεν είναι άλλα από τα “πρωτογενή υλικά” της: φύση, πολιτισμός, ιστορία, άνθρωποι. Αν ενεργοποιηθεί αυτή η σύνθεση, η χώρα μας μπορεί να προσφέρει στον ταξιδιώτη του κόσμου μια μοναδική εμπειρία υγείας, ευεξίας και αναψυχής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet