Τους 60 συμβασιούχους του ΣΠΑΠ συνάντησε ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Τους 60 συμβασιούχους του ΣΠΑΠ συνάντησε ο Γ. Πατούλης

Τους 60 συμβασιούχους που θα απασχοληθούν στην πυροφύλαξη στους δήμους μέλη του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και σε άλλες θέσεις ευθύνης στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου καλωσόρισε ο πρόεδρος και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια της συνάντησης για την ανάληψη των καθηκόντων τους και την υπογραφή των εργασιακών συμβάσεών τους.

Με την ευκαιρία της υποδοχής των διμηνιτών ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους, και σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατέθεσε την υποστήριξη της διοίκησης του Συνδέσμου προς το σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν και τους ενθάρρυνε να επιδείξουν τον δέοντα ζήλο κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους καθώς, όπως τους επεσήμανε, ο Σύνδεσμος βασίζεται στην καλή συνεργασία μαζί τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, υπογράφηκαν οι σχετικές συμβάσεις εργασίας και οι νέοι εργαζόμενοι παρέλαβαν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άσκηση των καθηκόντων σας.

Οι 60 διμηνίτες θα απασχοληθούν σε δήμους μέλη του Συνδέσμου αναλαμβάνοντας καθήκοντα αποψίλωσης και επιτήρησης δασικών σημείων στο Πεντελικό αλλά και στους δήμους μέλη του Συνδέσμου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΠ Λεωνίδας Ψυχόπαιδας και ο υπεύθυνος του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ Νίκος Σταθόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet