Το έργο του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Αχαρνών εξήρε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Το έργο του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Αχαρνών εξήρε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του πατέρα Δημητρίου.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές για μία καλή και δημιουργική χρονιά με όλα τα μέλη της ενορίας, αλλά και να συγχαρεί τον πατέρα Δημήτριο για το σημαντικό ανθρωπιστικό του έργο.

«Σε αυτή την κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας, το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών, υπό την καθοδήγηση του πατέρα Δημητρίου, κάνει πράξη τις έννοιες αλληλεγγύη και προσφορά στον συνάνθρωπο», σημείωσε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε:

«Τα τελευταία χρόνια αγόγγυστα βοηθά συστηματικά συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας φαγητό, φάρμακα, αλλά και χρηματικά ποσά για την κάλυψη βασικών αναγκών σίτισης και εστίασης. Τόσο στον πατέρα Δημήτριο όσο και σε όλα τα μέλη της ενορίας αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια.

»Με τις πράξεις τους και την ανιδιοτελή διάθεσή τους να στηρίξουν έμπρακτα ευπαθείς ομάδες πολιτών, αποτελούν πρότυπο ανθρωπιάς για όλους μας.

»Η ΚΕΔΕ είναι στο πλευρό τους και θα συνεχίσει να στηρίζει το σημαντικό έργο τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet