Παρότρυνση Στ. Πέτσα προς Δήμους και Περιφέρειες να ενισχύσουν την αιμοδοσία
Υπουργεία

Παρότρυνση Στ. Πέτσα προς Δήμους και Περιφέρειες να ενισχύσουν την αιμοδοσία

Επιστολή προς τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας απέστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας -σε συνεννόηση με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια–  για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εξασφάλιση επάρκειας αίματος, λόγω των αυξημένων αναγκών που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εξαιτίας και των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

«Σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, οι Έλληνες ανταποκριθήκαμε στην ανάγκη να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης υπήρξε και θα συνεχίσει να είναι κομβικός στην έκφραση της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Δίνουμε αίμα – σώζουμε ζωές!», δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Η επιστολή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών:

Θέμα: «Αυξημένη ανάγκη για αίμα όλων των ομάδων»

«Σας διαβιβάζουμε την επιστολή του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, σχετικά με τις αυξημένες ανάγκες σε αίμα που παρατηρούνται και αυτό το καλοκαίρι – εξαιτίας και των επιπτώσεων της πανδημίας του Covid-19 – και σας παρακαλούμε για τις συντονισμένες και άμεσες ενέργειές σας, προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εξασφάλιση επάρκειας αίματος, καθώς οι ανάγκες παραμένουν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα για όλες τις ομάδες.

»Σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας οι Έλληνες ανταποκριθήκαμε στην ανάγκη να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης υπήρξε και θα συνεχίσει να είναι κομβικός στην έκφραση της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Δίνουμε αίμα – σώζουμε ζωές!

                                                               Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών

                                                                                     Στέλιος Πέτσας» 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet