Στην εκδήλωση στρογγυλής τράπεζας στην 4η Διεθνή Έκθεση Verde.tec οι Μ. Γραφάκος, Π. Βαρελίδης και Ν. Χιωτάκης
Υπουργεία

Στην εκδήλωση στρογγυλής τράπεζας στην 4η Διεθνή Έκθεση Verde.tec οι Μ. Γραφάκος, Π. Βαρελίδης και Ν. Χιωτάκης

Στην εκδήλωση στρογγυλής τράπεζας στην 4η Διεθνή Έκθεση Verde.tec, στην Παιανία συμμετείχαν οι Μανώλης Γραφάκος, γενικός γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων, Πέτρος Βαρελίδης γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων και Νίκος Χιωτάκης δ/ντας σύμβουλος ΕΟΑΝ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Verde.tec» πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου 2022 εκδήλωση στρογγυλής τράπεζας με θέμα «H Re-Battery απαντά θετικά και δίνει λύση και για το απόβλητο των συσσωρευτών της ηλεκτροκίνησης». Το βασικό συμπέρασμα της εκδήλωσης είναι η ετοιμότητα, αλλά και η αποφασιστικότητα όλων των εμπλεκομένων στο ρεύμα των συσσωρευτών οχημάτων ηλεκτροκίνησης, να προχωρήσουν μπροστά και να αντιμετωπίσουν όλα τα ανοικτά θέματα, υπό το συντονισμό και την καθοδήγηση της Re-Battery Α.Ε.

Η εκδήλωση του συστήματος, η οποία οργανώθηκε και εξελίχθηκε με ευθύνη και τεχνική επιμέλεια της Re.De-PlanAE, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να εξασφαλιστούν με σκοπό την εξαγωγή σημαντικών συμπερασμάτων για τις επόμενες ενέργειες και αποφάσεις για το εξεταζόμενο ρεύμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet