Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. τα εγκαίνια του νέου πάρκινγκ στο Μαρούσι
Αυτοδιοίκηση

Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. τα εγκαίνια του νέου πάρκινγκ στο Μαρούσι

Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του σύγχρονου υπόγειου πάρκινγκ, και της «έξυπνης» πλατείας – Smart plaza στο κέντρου του Αμαρουσίου.

Η τελετή των εγκαινίων του έργου υποδομής «σταθμό» για την πόλη, σύγχρονο τοπόσημο και πόλος έλξης για τους νέους και τους επισκέπτες, που παραδίδει η διοίκηση Πατούλη, στους πολίτες και στις επόμενες γενιές, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00.

Τα εγκαίνια του έργου θα τελέσουν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κύριλλος, και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ).

Θα ακολουθήσει συναυλία με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Γιώργο Τσαλίκη.

Από τις 19:00 έως τις 20:00 θα διεξαχθούν μουσικοχορευτικά και αθλητικά δρώμενα με τη συμμετοχή των καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, της Ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής Olympic Team Α.Σ. Αμαρουσίου και της Σχολής Χορού Dance Nikol. Παράλληλα, θα λειτουργούν παιδότοπος, τρενάκι, φουσκωτά και θα υπάρχουν διάφορα άλλα happening για παιδιά.

Με την ευκαιρία της αιγίδας της εκδήλωσης η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, δήλωσε: «Ένα έργο πνοής που αναβαθμίζει περαιτέρω την εικόνα του εμπορικού κέντρου ενισχύοντας την ευρωπαϊκή και μητροπολιτική ταυτότητα του Δήμου μας. Ως Όμιλος στηρίζουμε έργα και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών και συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Καλωσορίζουμε τη νέα ανανεωμένη, σύγχρονη όψη του κέντρου της πόλης μας, μία επένδυση ζωής για το σήμερα και το μέλλον των παιδιών μας».

Εγκαίνια του νέου πάρκινγκ στο Μαρούσι / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet