Χωρίς ρεύμα το ΚΑΤ, βλάβη και στην αποχέτευση
Αυτοδιοίκηση

Χωρίς ρεύμα το ΚΑΤ, βλάβη και στην αποχέτευση

Χωρίς βασικές λειτουργίες, όπως τα χειρουργεία ή ακόμα και τα ασανσέρ, είναι από τη μία τη νύχτα το ΚΑΤ, λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση, αλλά και στην αποχέτευση. 

Όπως αποκαλύφθηκε στο ραδιόφωνο «ΘΕΜΑ 104.6», στο οποίο μίλησε η πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο, Παρασκευή Πάκου, το ΚΑΤ είναι ουσιαστικά εδώ και ώρες σε τραγική κατάσταση.

Από την ώρα που εμφανίστηκε το πρόβλημα, το ΚΑΤ λειτουργεί με γεννήτρια, που όμως δεν επαρκεί για να γίνουν βασικά πράγματα. Αποτέλεσμα είναι να αναβάλλονται χειρουργεία και άλλες εξετάσεις, αλλά και να ταλαιπωρούνται ασθενείς και επισκέπτες.

Η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη με δεδομένο ότι, εδώ και δύο ημέρες, έχουν σπάσει σωλήνες της αποχέτευσης στο κεντρικό κτήριο και έτσι, τουλάχιστον σε κάποιους ορόφους, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική!

Η κυρία Πάκου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι μέχρι λίγο πριν τις 9 ο διοικητής Νικόλαος Κοντοδημόπουλος δεν είχε φτάσει καν στο νοσοκομείο, παρότι η ηλεκτροδότηση είχε πρόβλημα από τα μεσάνυχτα. Κατήγγειλε επίσης ότι εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει θέμα με την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση στο νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet