ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας – Θράκης: “Απαξιωτικοί για τους δημάρχους οι ισχυρισμοί Καραμέρου”
Αυτοδιοίκηση

ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας – Θράκης: “Απαξιωτικοί για τους δημάρχους οι ισχυρισμοί Καραμέρου”

Διαμαρτύρεται το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για τους χαρακτηρισμούς του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου για αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με ψήφισμα που εξέδωσε και ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης:

Στη βάση του ψηφίσματος της ΚΕΔΕ για αντιθεσμική συμπεριφορά του αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης εξέδωσε ψήφισμα αποδοκιμάζοντας τις απαράδεκτες δημόσιες δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη για τους αιρετούς εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης α΄ βαθμού. Ειδικότερα χαρακτηρίζει τις δηλώσεις «άθλιες» και ότι «καθ΄ όλα περικλείουν ηθική απαξίωση κατά των δημάρχων».

Το Δ.Σ. στο ψήφισμά του αναφέρει, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, ότι «οι δημόσιες δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Γ. Καραμέρου, στην προσπάθειά του να διαχειριστεί η Περιφέρεια ως επικεφαλής και όχι οι δήμοι, τη σύμπραξη για την υλοποίηση του προγράμματος επισιτισμού, όπως το «πάρτι για τους δημάρχους τελείωσε», «οι δήμαρχοι νοιάζονται για την κουτάλα» κ.λπ. είναι άθλιες και καθ΄ όλα περικλείουν ηθική απαξίωση κατά των δημάρχων που στέκονται με ιδιαίτερη στοργή στον άπορο και γενικά αδύναμο άνθρωπο, προπάντων τα τελευταία χρόνια, όπου η απουσία του κράτους είναι αποδεδειγμένη. Ο εν λόγω συκοφάντης πρέπει να πληρώσει για την άνω ποινικά και πειθαρχικά κολάσιμη πράξη του. Η ΚΕΔΕ πρέπει να προχωρήσει σε διάβημα ενώπιον του πρωθυπουργού, του αρμόδιου περιφερειάρχη και των αρμοδίων υπουργών και οι δήμαρχοι σε νόμιμη αναφορά και μήνυση για την προσβολή των προσώπων μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet