Ψήφισμα συμπαράστασης επέδωσε στον Γάλλο πρέσβη η ΠΕΔΑ
Αυτοδιοίκηση

Ψήφισμα συμπαράστασης επέδωσε στον Γάλλο πρέσβη η ΠΕΔΑ

Επίσκεψη στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), αποτελούμενη από τον πρόεδρο, δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Ηρακλή Γκότση και το μέλος της Ένωσης, δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη, προκειμένου να παραδώσει το ψήφισμα της Ένωσης για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, στον Γάλλο πρέσβη Christophe Chantepy.

Οι δύο δήμαρχοι μετέφεραν τα συλλυπητήρια του Δ.Σ. της ΠΕΔΑ στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη του στον Γαλλικό λαό και στη συνέχεια έγραψαν στο βιβλίο συλλυπητηρίων της γαλλικής πρεσβείας.

Ακολουθεί το ψήφισμα του Δ.Σ. της ΠΕΔΑ:

Το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη του στον γαλλικό λαό.

Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και οι ευρωπαϊκές αξίες της ελευθερίας, της ισότητας, της αδελφότητας που γεννήθηκαν στο Παρίσι θα υπερισχύσουν του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας.

Η ΠΕΔΑ τονίζει τη διπλή ανάγκη καταπολέμησης της τρομοκρατίας και ανάσχεσης του φαύλου κύκλου της βίας και των πολέμων στη Μέση Ανατολή.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΠΕΔΑ θα συναντηθεί με τον Γάλλο πρέσβη στην Αθήνα σε έκφραση της αλληλεγγύης μας και των στενών ιστορικών δεσμών των δυο λαών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet