Όμιλος για την UNESCO Β.Π.: Δωρεάν είσοδος σε φιλανθρωπική βραδιά για τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου
Αυτοδιοίκηση

Όμιλος για την UNESCO Β.Π.: Δωρεάν είσοδος σε φιλανθρωπική βραδιά για τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου

Τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου στον φιλανθρωπικό χορό που διοργανώνει ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις 8:00 μ.μ., στο «4711», με σκοπό τη στήριξη της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών, προσφέρει η πρόεδρος του Ομίλου, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σε όλους τους εργαζομένους του Δήμου Αμαρουσίου.

Η κ. Πατούλη, σε συνάντησή της με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου και του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, τους προσέφερε 570 εισιτήρια (είσοδο με ποτό) προς δωρεάν διάθεση στο σύνολο του προσωπικού του Δήμου.

Για λογαριασμό των εργαζομένων τα εισιτήρια παρέλαβαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, η αντιπρόεδρος Μαρία Λαζαρίδου και το μέλος Μωυσής Καρίπης, και εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων, ο πρόεδρος Νίκος Καλλιμάνης και ο ταμίας Μανώλης Ηλιάκης.

Σχετικά με την ενέργεια αυτή η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, δήλωσε:

«Ως Όμιλος θέλουμε τους ανθρώπους που σταθερά όλα αυτά τα χρόνια συμβάλλουν καθημερινά ώστε όλοι να απολαμβάνουμε ένα λειτουργικό, καθαρό και όμορφο Μαρούσι, να τους τιμήσουμε και να τους ευχαριστήσουμε μέσα από αυτή τη συμβολική ανθρώπινη χειρονομία προσφοράς. Την ίδια στιγμή θέλουμε να τους ευαισθητοποιήσουμε αναφορικά με το έργο του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”, τη συμμαχία ζωής που εγκαινιάζουμε και στηρίζουμε ως Όμιλος.

»Μόνο στη βάση της οικοδόμησης σχέσεων αλληλεγγύης και αμοιβαίας εκτίμησης μπορούμε να πάμε τον τόπο και την κοινωνία μας ένα βήμα μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet