Ο ΣΠΑΠ έδωσε το «παρών» και στο 5ο Τουρνουά «Anixi Marathon Beach Handball»
Αυτοδιοίκηση

Ο ΣΠΑΠ έδωσε το «παρών» και στο 5ο Τουρνουά «Anixi Marathon Beach Handball»

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ) στήριξε τη διοργάνωση του 5ου Τουρνουά με την ονομασία «Anixi Marathon Beach Handball Tournament 2016», που διεξήχθη στο Σχοινιά και η οποία αποτελεί μέρος του 17ου Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Beach Handball.

Στην αθλητική διοργάνωση παραβρέθηκαν και βράβευσαν τις νικήτριες ομάδες, εκτός του προέδρου του ΣΠΑΠ και γενικού γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσση Σιώμου, ο αντιδήμαρχος Μαραθώνα και μέλος της Ε.Ε. του ΣΠΑΠ, Γιάννης Μπούσουλας και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδος και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ, Πέτρος Πουλάκης.

Ο Βλ. Σιώμος δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση:

«Συμμετείχαμε ενεργά και με επιτυχία και σε αυτή την αθλητική εκδήλωση, δίνοντας όση βοήθεια μπορούσαμε σε ένα πανελλήνιο αθλητικό γεγονός, που προβάλλει άμεσα το Πεντελικό, σε ολόκληρη τη χώρα μας. Η παραλία του Σχοινιά, στην οποία διεξήχθησαν οι αγώνες, ανήκει στον Δήμο Μαραθώνα και η διοργανώτρια ομάδα της Άνοιξης ανήκει στον Δήμο Διονύσου, που είναι δύο Δήμοι-μέλη του ΣΠΑΠ και άρα θεωρούμε υποχρέωσή μας να είμαστε παρόντες. 

Η συμμετοχή μας εδώ σήμερα έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να διαδώσει την ιδέα του εθελοντισμού και τα ιδανικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας. Θα είμαστε συνέχεια παρόντες με την εμπειρία, τη γνώση και τον εξοπλισμό μας, σε όποιο γεγονός προβάλλει το Πεντελικό, στο πλαίσιο των ευρύτερων κοινωνικών και αθλητικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε, με στόχο να συνδράμουμε και σε αυτούς τους τομείς τους Δήμους – μέλη του Συνδέσμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet