Δ. Στεργίου-Καψάλης: Συμφωνημένη τράμπα στη διοίκηση της ΠΕΔΑ
Αυτοδιοίκηση

Δ. Στεργίου-Καψάλης: Συμφωνημένη τράμπα στη διοίκηση της ΠΕΔΑ

Για «συμφωνημένη τράμπα» στη διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής, δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Με βάση τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και γενικού γραμματέα που διεξήχθη την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 νέος πρόεδρος της ΠΕΔΑ είναι πλέον ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης, ενώ στη θέση του γενικού γραμματέα μετακινήθηκε ο μέχρι χθες πρόεδρος Ηρακλής Γκότσης, δήμαρχος Νέας Ιωνίας.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Ενωμένης Αυτοδιοίκησης Αττικής σημειώνει:

Με συμμετοχή δεκατριών (13) από τα εικοσιπέντε (25) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ, κατάσταση που καταδεικνύει και την αντιπροσωπευτικότητα των εκλεγέντων (αποχώρησε η παράταξη Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής – ΕΑΑ) [εννέα μέλη] και απείχαν η Λαϊκή Συσπείρωση [δύο μέλη] και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκος Σακούτης) διεξήχθησαν σε υλοποίηση «συμφωνίας εξουσίας», στην ΠΕΔΑ, οι εκλογές για τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της ΠΕΔΑ στο πλαίσιο συμφωνημένης «τράμπας».

Δεν τιμά την αυτοδιοίκηση, ούτε τα συνδικαλιστικά μας όργανα τέτοια λειτουργία.

Η θέση μας είναι καθαρή, αξιοκρατική και στηρίζει το κύρος και την καθαρότητα της αυτοδιοίκησης, θωρακίζοντάς την έναντι του κομματοκεντρισμού. «Εκλογές» των προεδρείων των ΠΕΔ και ΚΕΔΕ από τη βάση σύμφωνα με το άρθρο 82 του κώδικα, όπως ισχύει και για τα προεδρεία των Συνδέσμων. Το καλό της Αυτοδιοίκησης που με πάθος
υπηρετούμε το επιβάλει. Ας το απαιτήσουμε.

Δείτε τη θέση του συνδυασμού ΕΑΑ όπως διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που διεξήχθη την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Λάζος Λεωνίδας

    Ο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ …..
    Για δέστε ποιος μιλάει για … ”τράμπες” !!!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet