Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ στις 14 Ιουλίου
Αυτοδιοίκηση

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ στις 14 Ιουλίου

Συνέρχεται αύριο, Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), στις 15:00, στα γραφεία της Ένωσης (Γενναδίου 8, Αθήνα).

Κατά τη συνεδρίαση θα επανεξεταστεί το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ αναμένεται να τοποθετηθεί στην υπό έκδοση απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για τη σύνταξη των προϋπολογισμών των δήμων για το 2017, καθώς και επί των νομοσχεδίων του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την Αυτοτελή Υπηρεσία Εποπτείας ΟΤΑ και το Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Επικύρωση Πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για θέματα επικαιρότητας.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το υπ΄ αριθμ. 22569/8.7.2016 έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα: «Διατύπωση γνώμης της ΚΕΔΕ, ενόψει έκδοσης ΥΑ κατ΄ εξουσιοδότηση των διατάξεων της παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 41722013» – Σύνταξη των προϋπολογισμών των Δήμων για το 2017. Εισηγητές: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ, Α. Καστρινός, πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών ΟΤΑ.
  4. Συζήτηση επί του Νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα: «Αυτοτελής Υπηρεσία Εποπτείας ΟΤΑ., Ρύθμιση Θεμάτων ΟΤΑ και άλλες διατάξεις». Εισηγητής: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ.
  5. Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας. Εισηγητής: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ.
  6. Έγκριση αποφάσεων προέδρου.
  7. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet