Γ. Πατούλης: Οι πολίτες σωστά έστειλαν σε διακοπές τον μαυρογυαλούρο Ραγκούση
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Οι πολίτες σωστά έστειλαν σε διακοπές τον μαυρογυαλούρο Ραγκούση

Για το κομματικό κράτος ευθύνονται οι «μαυρογυαλούροι πολιτικοί, όπως ο κ. Ραγκούσης», όπως τονίζει η ΚΕΔΕ απαντώντας σε τελευταία δήλωση του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση, μέσω της οποίας ο τελευταίος καταδεικνύει τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ως τον υπεύθυνο «πίσω από την κατάργηση του ΑΣΕΠ στους δήμους».

Η «κόντρα» μεταξύ του προέδρου της ΚΕΔΕ και του πρ. υπουργού ξεκίνησε έπειτα από δηλώσεις του δεύτερου περί «φαύλους, μαυρογαλιούρους αιρετούς» (Γ. Πατούλης: Η Αυτοδιοίκηση πληρώνει πολύ ακριβά τους Ραγκούσηδες).

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ:

Οι πολίτες σωστά έστειλαν σε μόνιμες διακοπές τον μαυρογυαλούρο Ραγκούση

Η αλαζονεία και η αμετροέπεια του κ. Ραγκούση ήταν γνωστές στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης από την περίοδο που ήταν υπουργός Εσωτερικών. Απλά επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά, από το περιεχόμενο της απάντησης που έδωσε, στα όσα του καταλόγισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, σχετικά με τις ευθύνες του για το γεγονός ότι άφησε την Αυτοδιοίκηση χωρίς πόρους και προσωπικό, με τη βιαστική εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Δεν μπήκε φυσικά στον κόπο να απαντήσει σε αυτά που του καταλογίζονται, ούτε φυσικά ζήτησε συγγνώμη που συμμετείχε σε μια κυβέρνηση που έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, αφού πρώτα είχε φροντίσει ως κόμμα εξουσίας, να τη φορτώσει με χρέη και ελλείμματα που χρηματοδότησαν το πελατειακό κράτος των τελευταίων 40 ετών.

Γι΄ αυτό το κομματικό κράτος δεν ευθύνονται οι μαυρογυαλούροι Δήμαρχοι, όπως θέλει να ισχυρίζεται ο κ. Ραγκούσης, αλλά οι μαυρογυαλούροι πολιτικοί σαν αυτόν.

Η αντίληψη του κομματικού πατερούλη που τον διακρίνει τον οδήγησε στο έσχατο σημείο να ζητά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «μαλώσει» τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, γιατί τόλμησε να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια των αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης.

Ποιος ξέρει, μπορεί κι αυτός να ονειρεύεται μια θέση στις λίστες των υποψήφιων βουλευτών.

Όσα όμως προσβλητικά κι αν πει, ένα είναι σίγουρο. Οι πολίτες σωστά τον έκριναν και του έδωσαν τη θέση που του αξίζει. Τον έστειλαν σε μόνιμες διακοπές, καταδικάζοντας τον σε πολιτική μοναξιά.

Η τελευταία δήλωση του κ. Γ. Ραγκούση, στην οποία απαντά η ΚΕΔΕ, είναι η ακόλουθη:

«Ιδού, λοιπόν, ποιος είναι πίσω από την κατάργηση του ΑΣΕΠ στους δήμους. Αυτοαποκαλύφθηκε μόνος του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης. Είναι, πλέον, υποχρέωση του κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση. Καλύπτει ή όχι την πολιτική Πατούλη για την κατάλυση της αξιοκρατίας στην αυτοδιοίκηση;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet