Στη βράβευση καθηγητών του Κοιν. Φροντιστηρίου Μαραθώνα ο πρόεδρος ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Στη βράβευση καθηγητών του Κοιν. Φροντιστηρίου Μαραθώνα ο πρόεδρος ΣΠΑΠ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος συμμετείχε στη βράβευση των καθηγητών και συντελεστών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Μαραθώνα, του πρώτου Κοινωνικού Φροντιστηρίου που ιδρύθηκε στη χώρα μας.

Το Κοινωνικό Δημοτικό Φροντιστήριο, στηρίζεται κατά βάση στην εθελοντική προσφορά 18 προς το παρόν, καθηγητών διαφόρων ειδικοτήτων, θεωρητικής, τεχνολογικής και θετικής κατεύθυνσης, που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους σε μαθητές Λυκείου, οικονομικά ευπαθών οικογενειών, που αδυνατούν να φοιτήσουν σε ιδιωτικά φροντιστήρια. Στους μαθητές αυτούς δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας χωρίς καμιά απολύτως οικονομική επιβάρυνση και φυσικά να προετοιμάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο κ. Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές, στη δημοτική Αρχή αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως που συντελούν στην υλοποίηση αυτής της αξιέπαινης εθελοντικής δράσης. Η Αυτοδιοίκηση είναι παρούσα και ενεργή και με κοινωνικές δράσεις που έχουν σαν στόχο να ανακουφίσουν τη δοκιμαζόμενη από την κρίση ελληνική οικογένεια. Θα ήθελα ιδιαιτέρως να εξάρω την εθελοντική συνεισφορά των διδασκόντων που αποτελούν παράδειγμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του εθελοντισμού στη χώρα μας και αποδεικνύουν ότι όταν θέλουμε μπορούμε να βρίσκουμε όλο και περισσότερους τομείς εθελοντικής δράσης και προσφοράς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet