Στο πλευρό των πληττόμενων από τη φωτιά περιοχών της Εύβοιας η ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Στο πλευρό των πληττόμενων από τη φωτιά περιοχών της Εύβοιας η ΚΕΔΕ

Τη δέσμευσή του ότι ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή, διατύπωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας,  Χ. Καλυβιώτη, ο κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο πρόεδρος τη ΚΕΔΕ, στην επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον ίδιο και στους κατοίκους που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στη Λίμνη Ευβοίας το Σάββατο 30 Ιουλίου.

Όπως σημείωσε, σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Γ. Πατούλης, «πρόκειται για μια τεράστια οικολογική περιβαλλοντική και αγροτική καταστροφή, οι συνέπειες της οποίας είναι ανυπολόγιστες» για να προσθέσει ότι «έχω ζητήσει από τον συνάδελφο Χ. Καλυβιώτη να με ενημερώσει για τις ανάγκες που έχει ως Δήμος προκειμένου να βοηθήσουμε ως ΚΕΔΕ έμπρακτα. Στόχος μου είναι το επόμενο διάστημα να επισκεφθώ από κοντά την περιοχή προκειμένου να ενημερωθώ για τα προβλήματα και να συμβάλλω στην επίλυση τους». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet