Καταδικάζει την επίθεση κατά του δημάρχου Περάματος η Ένωση Δημάρχων Αττικής
Αυτοδιοίκηση

Καταδικάζει την επίθεση κατά του δημάρχου Περάματος η Ένωση Δημάρχων Αττικής

Καταδικάζει την επίθεση εναντίον του δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη η Ένωση Δημάρχων Αττικής, αλλά και τους βανδαλισμούς δημόσιας περιουσίας που έχουν σημειωθεί στον Δήμο.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρεται:

Με αφορμή τα πρόσφατα έκτροπα με βανδαλισμούς της δημόσιας περιουσίας που συνέβησαν στον Δήμο Περάματος η Ένωση Δημάρχων Αττικής καταδικάζει κατηγορηματικά κάθε μορφή βίας και παραβατικής συμπεριφοράς. Ενέργειες που δεν συνάδουν με ένα ευνομούμενο Κράτος Δικαίου.

Παράλληλα δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας, στον δήμαρχο Γιάννη Λαγουδάκη, που όπως πολλοί συνάδελφοι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκηδης σε πολλές περιπτώσεις, υποκαθιστούν ενσυνείδητα Αρχές και Φορείς του Κράτους στα καθήκοντά τους.

Τονίζουμε όμως ότι η επιχειρηθείσα άσκηση βίας κατά του δημάρχου, δεν έχει σχέση με τα κρούσματα βιαιοπραγίας κατά πολιτικών, ως ένδειξη απαξίωσης του πολιτικού συστήματος (επίσης κατακριτέων).

Ευτυχώς ο Θεσμός του Δημάρχου, ιδιαίτερα την περίοδο της κρίσης, στέκεται ψηλά στη συνείδηση των πολιτών αφού στηρίζει τον δοκιμαζόμενο λαό, παρά τη ραγδαία υποβάθμιση της καταστατικής του θέσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet